Financieel Advies van gecertificeerde financieel adviseurs

Financieel advies van gecertificeerde financieel planners en erkende financieel adviseurs bij u in de regio.

Alles goed geregeld voor nu en straks

Financieel advies voor uw hypotheek, uw pensioenregeling, uw verzekeringen en uw spaargeld. Voor u zijn het misschien allemaal losse financiële regelingen, maar wij als onafhankelijk financieel adviseur beschouwen uw financiën als één samenhangend geheel. En wat zijn de financiële gevolgen als u overlijdt? Is dat al goed geregeld?

Wij bieden financieel advies bij al uw levensverzekeringen. Als u bijvoorbeeld met pensioen gaat, worden uw inkomsten bepaald door uw huidige pensioenregeling. Maar dat is slechts de helft van het verhaal. Want hoeveel u nodig heeft, hangt ook af van uw hypotheeklasten, of er nog kinderen financieel afhankelijk zijn en of u gespaard of belegd heeft. En wat als u voor die tijd arbeidsongeschikt wordt? Dan ziet het financiële plaatje er weer anders uit.

Financieel advies en uw financieel totaalplan

In de totaalbenadering van ons financieel advies stemmen wij uw financiële huishouding af op het realiseren van uw dromen, wensen en doelen. Dat is toch waar het uiteindelijk om gaat? Om u hierin te begeleiden werken wij volgens een financieel planningsproces en krijgt u een eigen Financieel Totaalplan.

financieel advies

 

Uw eigen Financieel Totaalplan

Met uw eigen Financieel Totaalplan heeft u een begrijpelijk overzicht van al uw financiële zaken. U heeft uw financiële zaken op een rijtje. Pensioen, hypotheek, sparen & beleggen, verzekeringen en zelfs uw financiële  profiel.

Belasting besparen? In uw Financieel Totaalplan wordt er altijd gerekend met de laatst bekende fiscale en sociale cijfers. Hierdoor kunt u precies zien hoeveel belasting u moet betalen.

Waar geeft u uw geld aan uit? Met uw eigen huishoudboekje kunt u het precies bijhouden Samen met uw financieel adviseur zorgt u voor een blijvend financieel advies doordat uw Financieel Totaalplan altijd up-to-date blijft.

Zelf hypotheek berekenen

Wilt u alvast wat voorwerk doen en starten met zelf uw hypotheek berekenen? Via onze site kunt u diverse berekeningen zelf doen, om een idee te krijgen van uw mogelijkheden en uw maandlasten.

Start alvast met deze informatie en berekeningen:

  1. Hoeveel hypotheek kunt u krijgen? 
  2. Hypotheek oversluiten
  3. Huis kopen
  4. Bijzondere hypotheeksituaties
  5. Hypotheekrente overzicht
  6. Hypotheekadvies

Andere handige pagina’s

Financieel Advies van gecertificeerde financieel adviseurs
Aantal stemmen: 30 Gemiddelde score: 3.3

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Steven Morenc FFP

Steven Morenc FFP

088 020 4520

Steven is gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP) en heeft als specialisatie zakelijke vastgoedfinancieringen en estate planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.