Arts in Opleiding Hypotheek

hypotheek arts in opleiding hypotheekHypotheek arts in opleiding

Als arts in opleiding hypotheek aanvragen is niet eenvoudig maar wel mogelijk. U heeft namelijk nog niet het vaste dienstverband waar de meeste geldverstrekkers om vragen. Toch wordt er in uw situatie vaak een uitzondering gemaakt op de regel en wordt een hypotheek arts in opleiding mogelijk.

Tijdelijk dienstverband zonder intentieverklaring

Als arts in opleiding zult u bij uw werkgever niet zomaar een vast contract krijgen, en ook geen intentieverklaring waarop staat dat u na uw tijdelijke dienstverband in vaste dienst komt. Dat kan uw werkgever nu eenmaal niet stellen.

Voor geldverstrekkers is de continuïteit van inkomen een van de belangrijkste criteria om een hypotheek te verstrekken. Vandaar dat banken in de regel niet zomaar een tijdelijk dienstverband zonder intentieverklaring accepteren voor een langlopend contract als een hypotheek. De regels rondom hypotheekverstrekking zijn redelijk star en een geldverstrekker zal niet zomaar van de regels af kunnen wijken.

Toch maken banken voor een specifieke hypotheek arts in opleiding meestal wel een uitzondering. De kans dat u na uw opleiding de hypotheek kan dragen met uw inkomen is groot genoeg voor de geldverstrekker. U kunt dus met een gerust hart een hypotheek aanvragen. Maar zorg wel dat u van tevoren laat berekenen hoeveel hypotheek u kunt krijgen en neem een financieel planner in de arm. Een financieel planner kan samen met u uw persoonlijke situatie bekijken en voor u een toekomstbestendig advies samenstellen.

Adviesgesprek aanvragenHet eerste kennismakingsgesprek is voor onze kosten en geheel vrijblijvend

Als arts in opleiding hypotheek aanvragen?

Wilt u als arts in opleiding meer weten over het aanvragen van een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. U kunt alvast zelf online een berekening maken hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Dit is een grove schatting, maar geeft u vast een idee. Voor een exacte berekening en advies over uw specifieke situatie, neem dan contact op met onze adviseurs. Vul het formulier in rechts op deze pagina of bel 088-0204520 om direct met een adviseur te spreken.

 

Arts in Opleiding Hypotheek
Aantal stemmen: 28 Gemiddelde score: 3.1

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Steven Morenc FFP

Steven Morenc FFP

088 020 4520

Steven is gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP) en heeft als specialisatie zakelijke vastgoedfinancieringen en estate planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.