Opstalverzekering

Uw woning goed verzekerd met een opstalverzekering?

Met de opstalverzekering (ook woonhuisverzekering genoemd) is uw woning goed verzekerd tegen schade veroorzaakt o.a. door brand, storm, blikseminslag, lekkage of inbraak. Als er iets gebeurt, wilt u toch niet zelf voor alle kosten van herstel opdraaien? Met onze opstalverzekering wordt het allemaal snel en goed geregeld.

Let op! Bij schade aan uw huis zijn meubels en andere spullen die in uw huis staan niet verzekerd: hiervoor sluit u een inboedelverzekering. Voor bijzondere objecten, zoals woonboerderijen en monumentale of grachtenpanden, hebben we een taxatierapport van u nodig.

Uw A t/m Z Pakket

Uw opstalverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Bereken uw voordeel en sluit direct uw opstalverzekering af.

Opstalverzekering
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.