Flexwerker hypotheek

Banken in Nederland zijn sterk gericht op vast inkomen. Het uitgangspunt is altijd een dienstverband voor onbepaalde tijd. Is er sprake van een tijdelijk contract, dan is dat alleen acceptabel als de werkgever zwart op wit verklaart dat het zal worden gevolgd door een vaste aanstelling. Toch komt het vaak voor dat een vaste aanstelling helemaal niet aan de orde is. De werkgever toont zich niet bereid een intentieverklaring te verstrekken, u stelt er geen prijs op u te sterk te binden aan een bedrijf of u werkt freelance. U kunt er vanuit gaan dat veel banken dan niet bereid zijn uw inkomen mee te nemen.

Wij kunnen u waarschijnlijk verder helpen met een flexwerker hypotheek. Als u kunt Flexwerker hypotheekaantonen wat uw inkomen is geweest over de laatste drie jaar, kennen wij de juiste wegen om dat als uw ‘bestendig inkomen’ te laten gelden. In de meeste gevallen zullen daarbij bovendien de rentepercentages en netto-maandlasten veel lager uitvallen dan u verwacht had.

Beschikt u niet over een vast dienstverband, maar bent u wel op zoek naar een goede flexwerker hypotheek, neem dan zeker even contact met ons op.

Flexwerker hypotheek
Aantal stemmen: 13 Gemiddelde score: 1

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Steven Morenc FFP

Steven Morenc FFP

088 020 4520

Steven is gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP) en heeft als specialisatie zakelijke vastgoedfinancieringen en estate planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.