Inboedelverzekering

Waarom een Inboedelverzekering?

Met de Inboedelverzekering zijn uw spullen goed verzekerd. Bijna iedereen onderschat de waarde van zijn inboedel. Ga maar eens na welke apparaten er allemaal in uw huis staan. Denk daarbij ook aan uw garderobe, CD- en DVD-verzameling, en spullen met emotionele waarde. Met een goede inboedelverzekering bent u er zeker van dat uw inboedel voor de juiste waarde verzekerd is. U kunt meteen aan de slag. Bereken uw premie, vergelijk de voorwaarden en sluit direct uw inboedelverzekering af.

Uw A t/m Z Pakket

Uw inboedelverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Bereken uw voordeel en sluit direct uw inboedelverzekering af.

Inboedelverzekering
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.