Hypotheekadviseur Almere

Als u een huis wilt kopen en dus een hypotheek aan wilt vragen, dan komt er heel erg veel op u af. Bovendien is het een best ingewikkelde materie waarbij de nodige kennis vereist is. Maar: roept u de hulp van Hypotheekadviseur Almere in, dan staat u er nooit alleen voordat u het weet bent u verzekerd van de beste denkbare adviezen.

Hypotheekadviseur Almere

Onze Hypotheekadviseur in Almere geeft altijd betrouwbaar financieel advies en zal proberen de meest ideale hypotheek voor u te vinden. Om die ideale hypotheek ook daadwerkelijk voor u te vinden, zal eerst uw eigen financiële situatie in kaart worden gebracht en moet uw adviseur weten wat uw toekomstplannen zijn. Komen er bijvoorbeeld kinderen of gaat u meer of minder werken? Op basis van alle gegevens gaat de adviseur voor je aan de slag en onderzoekt hij of een NHG-hypotheek tot de mogelijkheden behoort. Het kan zijn dat dit niet meteen lukt. Dan is het afsluiten van een aanvullende verzekering of zelfs een overbruggingshypotheek eventueel een optie.

FDC Hypotheekadvies in Almere

Adviesgesprek aanvragen bij FDCHet eerste kennismakingsgesprek is voor onze kosten en geheel vrijblijvend.

Onafhankelijk hypotheekadvies

De Hypotheekadviseur in Almere onderzoekt alle denkbare mogelijkheden en maakt een overzicht van de kosten, onderzoekt de kleine lettertjes (de productvoorwaarden) en uiteraard worden ook de rentestanden met elkaar vergeleken. De adviseur zal vervolgens precies uitrekenen wat uw kosten per maand zijn en onder welke voorwaarden die van toepassing zijn. Heeft u – samen met de hypotheekadviseur- een keuze voor een verstrekker van geld gemaakt, dan zal de adviseur een renteaanbod bij die verstrekker aanvragen. Hypotheekadviseur Almere zal daarna alle benodigde papieren en documenten richting de geldverstrekker sturen. De adviseur blijft vervolgens de vinger aan de pols houden bij die verstrekker en laat je uiteraard meteen weten of de verstrekker al dan niet akkoord gaat. Is dat het geval, dan teken je daarna het door de verstrekker aangeboden definitieve aanbod. Vervolgens is het nog een kwestie van een afspraak maken met de notaris om de akte te laten passeren.

Kosten voor een hypotheekadvies

De FDC Hypotheekadviseur in Almere werkt transparant en u weet precies hoeveel geld u voor zijn werk kwijt bent. Daarnaast kan de adviseur u perfect uitleggen waar de winst in zit als u een hypotheek afsluit via FDC. Onze onafhankelijke adviseurs werken tegen een vast tarief. Goed te weten is dat de kosten die je maakt vanwege hypotheekadvies doorgaans wel aftrekbaar zijn. Dat zijn overigens de advieskosten voor eventuele verzekeringen weer niet. De juiste adviseur? Lees op advieskeuze wat voorgaande klanten over onze adviseurs zeggen.

Hypotheekadviseur Almere
Aantal stemmen: 27 Gemiddelde score: 3.2

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Steven Morenc FFP

Steven Morenc FFP

088 020 4520

Steven is gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP) en heeft als specialisatie zakelijke vastgoedfinancieringen en estate planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.