Investeren in een vastgoedhypotheek

Wat is een vastgoedhypotheek?

Een vastgoedhypotheek is een zakelijke hypotheek bestemd voor aankoop, verbouwing of herfinanciering van een bedrijfspand. Maar ook aankoop van onroerend goed bestemd voor de verhuur kan gefinancierd worden met een vastgoedhypotheek. Het onderpand bij een vastgoedhypotheek heeft altijd een zakelijk karakter en biedt zekerheid voor de geldgever of investeerder.

Assetclasses die in aanmerking komen voor de vastgoedhypotheek:
– bedrijfspand
– kantoorpand
– winkelpand
– woon-winkelpand
– woningverhuur
– projectontwikkeling

De vastgoedhypotheek is geschikt voor een zakelijke financieringsbehoefte maar is ook een manier om te investeren in vastgoed en rendement te maken op uw vermogen.

Financiering

Elke aanvraag voor een vastgoedfinanciering wordt begeleid door een van onze adviseurs. Afhankelijk van uw wens, doel en voorwaarden vergelijken zij alle mogelijkheden voor een zakelijke hypotheek en verzorgen de bemiddeling. Hierbij werkt FDC nauw samen met verschillende partners; specialisten op het gebied van zakelijk onroerend goed, risico-expertise en bedrijfsverzekeringen, fiscaal advies en juridische ondersteuning.

De vastgoedhypotheek kan bij een bank worden afgesloten maar kan ook middels FDC FUNDING. De zgn. crowdfundinghypotheek. FDC heeft hiervoor een platform opgericht om ondernemer en investeerder bij elkaar te brengen. Wilt u snel weten of FDC FUNDING bij u past doe dan de QuickScan
Investeren

Door de aankoop van zakelijk onroerend goed, investeert u direct in zakelijk vastgoed. Bij (gedeeltelijke) verhuur van het object ontvangt u huurinkomsten of u richt u zich op toekomstige waardeontwikkeling van het pand.

Maar ook indirect investeren in vastgoed kan aantrekkelijk zijn. FDC FUNDING biedt de mogelijkheid om wel te profiteren van de voordelen van investeren in vastgoed zonder dat u zelf vastgoed hoeft aan te kopen. Aantrekkelijk rendement tot 5,1% met de zekerheid van een hypotheek. Wilt u meer lezen over investeren in vastgoed maak een afspraak met een van onze vastgoedspecialisten of kijk op FDC FUNDING

Ondernemer of particulier: u kunt indirect investeren in vastgoed via het FDC FUNDING platform. U kunt al investeren vanaf een bedrag van € 100,- . Uw investering in vastgoed is zeker gesteld door middel van een hypotheek. Het pand zelf is uw zekerheid. U leent uw geld uit voor 3 tot 10 jaar. In die periode ontvangt u maandelijks rente en wordt de hypotheek afgelost, zodat uw risico daalt.

Rekenvoorbeeld:
U investeert € 10.000 in een vastgoedhypotheek. De schuld-/marktwaarde-verhouding is 80%. De jaarlijkse rente vergoeding die u ontvangt is netto € 435,- (4,35%).

Bent u ondernemer, op zoek naar financiering?FDC Funding zoekt ook objecten

Laagdrempelig geld investeren met zekerheid

Geld op een spaarrekening staat stil en wordt zelfs elk jaar minder waard, maar beleggen brengt veel ongewenste risico’s met zich mee. Beter kunt u investeren met een tastbaar, betrouwbaar onderpand zoals bij een vastgoedhypotheek. Dan worden de risico’s ineens veel kleiner. Het gebouw zelf biedt u zekerheid op uw investering.

Vastgoedhypotheek via FDC FUNDING

vastgoedhypotheekMet het nieuwe platform FDC FUNDING biedt FDC  mogelijkheden waar banken stoppen. Middels crowdfunding brengt FDC FUNDING vraag en aanbod bij elkaar. Vastgoedfinanciering voor de ondernemer en investeren in vastgoed met zekerheid voor de investeerder. Schrijf u via het formulier op deze pagina nú vast in om als eerste uitgenodigd  te worden voor deelname!

  • Rendement tot 5,1%
  • Inleg vanaf € 100,-
  • Maandelijkse uitkering
  • Zekerheid
  • Zorgvuldige screening van de aangeboden objecten en ondernemer
  • Zet uw geld tot maximaal 10 jaar vast
  • Spreiding mogelijk in projecten naar keuze

Zekerheden bij investeren in vastgoed.

Zekerheden zijn belangrijk om de risico’s te beperken. Zekerheden bieden investeerders comfort. Ze zeggen iets over de beoordeling van een financieringsaanvraag, het commitment van de aanvrager en/of ze geven voorrang op het moment dat de aanvrager in zwaar weer komt.

Samen met een team van experts worden ondernemer en onderpand uitgebreid gescreend en streeft FDC FUNDING naar de hoogste kwaliteit.

FDC FUNDING biedt verschillende zekerheden:

  1. Zekerheden gedurende het aanvraagproces van de vastgoedhypotheek
  2. Zekerheden als onderdeel van de financiering
Bent u ondernemer, op zoek naar financiering?FDC Funding helpt u!

Hoe werkt investeren in vastgoedhypotheken via het platform?

vastgoedhypotheek

Investeren in een vastgoedhypotheek
Aantal stemmen: 13 Gemiddelde score: 4.9

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Ron Schulte Fischedick

088 - 020 4525

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.