Inkomen uit Buitenland Hypotheek

Inkomen uit Buitenland Hypotheek

Sinds de nieuwe Europese hypotheekregels (MCD) is het steeds moeilijker geworden om een met een inkomen uit buitenland hypotheek te krijgen. In een ander land zijn andere regels voor inkomstenbelasting en belastingaftrek, waardoor er ook andere regels voor hypotheekverstrekking gelden. In veel gevallen wordt het daardoor minder makkelijk om een volledige hypotheek te krijgen. In een aantal gevallen kunnen wij uw gelukkig nog steeds prima helpen met uw hypotheek als u buitenlands inkomen heeft.

Buitenlands inkomen in Euro’s

U woont in Nederland of gaat in Nederland wonen, maar u werkt in het buitenland of voor een buitenlands bedrijf. U heeft een hypotheek nodig voor uw woning. Zolang uw inkomen in Euro’s is kunnen wij u goed helpen met uw hypotheek.

Inkomen uit buitenland hypotheekBuitenlands inkomen in Dollars

Als u in Nederland woont en werkt voor een buitenlands bedrijf en u verdient uw salaris in Dollars wordt het moeilijker. Door de nieuwe Europese wetgeving worden Nederlandse banken tegengehouden om een inkomen anders dan in Euro’s te accepteren. Toch kunnen wij u in sommige gevallen wel helpen.

Neem contact op met onze adviseurs of maak direct een vrijblijvende afspraak via onderstaande knop.

Adviesgesprek aanvragenHet eerste kennismakingsgesprek is voor onze kosten en geheel vrijblijvend

Toekomstig inkomen in Nederland

U woont en werkt in het buitenland en gaat binnenkort (weer terug) naar Nederland? Als u een arbeidscontract kunt laten zien dan kunnen wij u helpen met uw hypotheek. Ook als deze pas over enige tijd ingaat.

Nederlandse woning als hoofdverblijf

Een belangrijke voorwaarde voor een hypotheek in Nederland met inkomen uit buitenland is dat u aantoont dat uw sociale en maatschappelijke leven zich afspeelt of gaat afspelen in Nederland, namelijk dat u in de woning gaat wonen.

FDC Financieel Planners & Adviseurs heeft door onze grote internationale klantengroep veel ervaring opgedaan voor klanten met een inkomen uit buitenland hypotheek te regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Steven Morenc

Steven Morenc

088 020 4520

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.