Dienstverlening FDC

Wij hebben voor u de werkwijze en dienstverlening FDC voor samengevat. Want wij vinden dat financiële dienstverlening voor u helder, overzichtelijk en begrijpelijk hoort te zijn. In de onderstaande dienstverleningsdocumenten vindt u alle informatie en tarieven.

Daarnaast is de Wet op het Financieel Toezicht (Wft) op 1 januari 2007 in werking getreden. Op grond van deze wet zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening het Dienstverleningsdocument (DVD) te verstrekken.

Deze documenten kunt u hieronder downloaden:

Dienstenwijzer en Tarievenlijst FDC

Dienstenwijzer en Tarievenlijst FDC Estate Planning

Vergelijkingskaart Hypotheek
Vergelijkingskaart Risico’s afdekken
Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen

Lees ook onze Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden FDC

Beloningsbeleid FDC Financieel Planners & Adviseurs
Het beleid van onze onderneming is gericht op de lange termijn relatie met en belangen van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Daarnaast is ons beloningsbeleid zodanig ingericht dat het aandacht voor de duurzaamheidsrisico’s van beleggingsproducten bevorderd. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers uitsluitend een vast salaris. Afhankelijk van de bedrijfsresultaten en het functioneren van de medewerker bestaat de mogelijkheid om een 13e maand uit te keren.

De overige bepaling van artikel 1:120 lid 2 Wft is niet op onze onderneming van toepassing.

Dienstverlening FDC

Dienstverlening FDC
Aantal stemmen: 1 Gemiddelde score: 5

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Steven Morenc FFP

Steven Morenc FFP

088 020 4520

Steven is gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP) en heeft als specialisatie zakelijke vastgoedfinancieringen en estate planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.