Hypotheekadviseur Purmerend

Een huis kopen is niet zomaar even iets, zoals het afsluiten van een hypotheek toch ook best enige kennis vereist. Wie een huis wil kopen en dus een hypotheek wil afsluiten, doet er goed aan een bezoek aan de hypotheekadviseur in Purmerend te brengen. Dan namelijk weet je dat je altijd honderd procent onafhankelijk en objectief advies krijgt en je de best denkbare – in de meeste gevallen de meest voordelige- hypotheek afsluit. Geen hypotheek is hetzelfde, simpelweg omdat elke situatie uniek is.

Onafhankelijk hypotheekadvies

De deskundig hypotheekadviseur Purmerend zal de diverse hypotheekrentes en producten van uiteraard de banken, verzekeraars en pensioenfondsen met elkaar vergelijken. Als u zeker wilt zijn dat u met een echte specialist te maken hebt dan ziet u meteen het keurmerk ‘Erkend Financieel Adviseur’. Ziet u dit keurmerk, dan weet u dat u aan het enige juiste adres bent.

Afspraak maken met een hypotheekadviseur in Purmerend

Het eerste gesprek met een van onze hypotheekadviseurs is altijd gratis en vrijblijvend. Dit inventarisatiegesprek kan op een locatie naar uw wens plaatsvinden, bij ons op het hoofdkantoor in Amsterdam of telefonisch.

Plan zelf uw afspraak in via de onderstaande button of neem contact op via telefoon of mail.

Adviesgesprek aanvragen bij FDCHet eerste kennismakingsgesprek is voor onze kosten en geheel vrijblijvend.

Adres:
De Ruijterkade 112
1011 AB  Amsterdam

Tel:        088 – 020 4520
e-mail:  info@fdc.nl

Waarom een hypotheekadviseur in Purmerend?

Waarom zou u met een erkend hypotheekadviseur in zee gaan? Neem alleen al de factor ontzorging. De hypotheekexpert zal u al het werk uit handen nemen tijdens het afsluiten van een hypotheek en die ontzorging geldt voor het gehele traject.
Uiteraard probeert de hypotheekadviseur Purmerend altijd op de beste manier uw financiële en fiscale belang te behartigen, zaken waar u zelf vaak simpelweg te weinig kennis van heeft. Het inschakelen van een expert in hypotheekzaken biedt zekerheid en bespaart u bovendien behoorlijk veel tijd. Als u een expert raadpleegt, zal dit zeker ook uw nachtrust ten goede komen.

Altijd maatwerk hypotheekadvies

Uiteraard kunt u ook als u uw huis wilt verkopen of bijvoorbeeld een hypotheek wilt oversluiten een beroep doen op hypotheekadviseur. En het mooie is: bij de hypotheekadviseur plan je zelf via de website en de online agenda een afspraak in. Wanneer het u uitkomt dus. Zo’n eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kost u niets. Dit gesprek is met name bedoeld om plannen, mogelijkheden en ideeën uit te wisselen. U kunt aangeven wat uw wensen zijn waarna de hypotheekspecialist in kaart zal brengen wat hij voor u kan betekenen. Ook zal dan een indicatie van de kosten gegeven worden. Zeker is dat de hypotheekadviseur in Purmerend volledig onafhankelijk is en geen enkele voorkeur voor een partij heeft. En dus bent u altijd verzekerd van een eerlijk advies en wordt volledig ingespeeld op uw wensen en de omstandigheden. Alleen zo kan de meest scherpe rente en kunnen de allerbeste voorwaarden aangeboden worden. Hypotheekadviseur Purmerend levert altijd maatwerk.

 

Hypotheekadviseur Purmerend
Aantal stemmen: 30 Gemiddelde score: 3.4

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Steven Morenc FFP

Steven Morenc FFP

088 020 4520

Steven is gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP) en heeft als specialisatie zakelijke vastgoedfinancieringen en estate planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.