Hypotheekrente

hypotheekrenteHypotheekrente kan het lager?

Uw grootste maandelijkse kostenpost is de hypotheek, en de hypotheekrente is nog nooit zo laag geweest als nu. Toch zien we dat er voorzichtig aan al wat hypotheekrentes zijn gestegen. Er lijkt sprake te zijn van een trendbreuk. Dat betekent dat het dal is bereikt.

Adviesgesprek aanvragen Kennismakingsgesprek kan bij ons op kantoor, bij u thuis of telefonisch

Hypotheekrente overzicht

Bent u zich aan het oriënteren op een woning of wilt u uw hypotheek oversluiten of verlengen? Er zijn zo veel verschillende aanbieders op de markt. Klik hier voor een actueel hypotheekrente overzicht.
Bekijk de meest actuele hypotheekrentes van vrijwel alle aanbieders hieronder.hypotheek

Actuele hypotheekrentes van 40 aanbieders in 1 overzicht

Hypotheekrente overzicht van 52 hypotheek instellingen. Alle banken, verzekeraars, pensioenfondsen en banken naast elkaar in 1 overzicht. Vergelijk  hypotheekrente per aanbieder. U kunt gelijk controleren of uw hypotheekrente lager en de maandlast goedkoper kan.

hypotheekrente overzichtHypotheekrente overzicht : alle hypotheekvormen en rentevast perioden naast elkaar

De hypotheekrente is nog nooit zo laag geweest. Toch zijn er verschillen in hypotheekrente per aanbieder. Wat zijn de laagste hypotheekrentes op dit moment? En hoe lang kunt u de rente dan vastzetten?

In onderstaand overzicht vindt u alle hypotheekrentes op een rij. Dat geeft inzicht in wat er op de hypotheek markt te krijgen is. U kunt direct een aanvraag doen. Zodat u samen met een hypotheekadviseur kunt kijken of  de lage hypotheekrente ook voor uw hypotheek mogelijk is.

Wilt u weten hoeveel hypotheek u kunt krijgen? Bereken dan hier uw maximale hypotheek

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Als u de hypotheek rente heeft gezien die u wilt, is de volgende stap bekijken hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Dit hangt af van verschillende factoren:

  1. Uw (gezins-)inkomen
  2. De waarde van uw woning
  3. De hypotheekrente
  4. Andere financiële verplichtingen, zoals leningen, alimentatie etc.

Lees hier meer informatie en bereken direct hoeveel hypotheek u kunt krijgen

Gaat u een huis kopen, uw hypotheek verlengen of oversluiten?

Hypotheekrentes in de gaten houden is handig als u van plan bent om op korte termijn uw hypotheek aan te passen of nieuw af te sluiten. Bijvoorbeeld als u een huis gaat kopen.

Een paar tienden procent meer of minder rente kan een groot verschil maken in uw maandlasten, dus bekijk goed welke geldverstrekker voor u het beste aanbod kan bieden. Maar staar u niet blind op de laagste rente, want uw persoonlijke situatie en wensen tellen ook mee in de overweging. Onze hypotheekadviseurs kunnen u helpen met het vinden van de juiste geldverstrekker voor uw situatie en wat tegelijkertijd een goedkope hypotheek kan zijn.

Hypotheekrente vastzetten

Als uw rentevaste periode van uw hypotheek bijna af loopt, let dan op. De aanbieding van uw bank is lang niet altijd de scherpste in de markt. Of als uw rente nog vaststaat en u wilt de mogelijkheden onderzoeken of hypotheek oversluiten verstandig is. En welke rentevaste periode kiest u dan?

Als u besluit om een nieuwe hypotheek of rentetarief te kiezen, hoe lang zet u de rente dan vast? Lees onze artikelen over hypotheekrente vastzetten:

Trendbreuk! Hypotheekrente stijgt, dus hypotheekrente vastzetten en spaargeld juist niet

Hypotheekrente vastzetten, lang of juist kort?

Afspraak maken

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken met een van onze hypotheekadviseurs? Vul dan het contactformulier in of bel 088 – 0204520. Wij helpen u graag.

Adviesgesprek aanvragen Kennismakingsgesprek kan bij ons op kantoor, bij u thuis of telefonisch

Hypotheekrente
Aantal stemmen: 35 Gemiddelde score: 3.6

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Ron Schulte Fischedick

088 - 020 4525

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.