A t/m Z Verzekeringspakket

Met het A t/m Z Pakket Privé heeft u in één pakket per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. In het Pakket Privé kunt u de verzekering voor uw auto, inboedel, woonhuis (opstal), aansprakelijkheid, ongevallen, rechtsbijstand, reis en oldtimers onderbrengen. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting op uw verzekeringspremies. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%.

Het A t/m Z Pakket Privé sluit u via ons zusterbedrijf Lancyr. De verzekeringsexperts van Lancyr en de financieel adviseurs van FDC vormen samen één team om u de beste financiële zekerheid te geven.

TOT 15% KORTING OP UW VERZEKERINGSPREMIES
GRATIS DIENST: LANCYR JURIDISCHE HELPDESK
GRATIS DIENST: LANCYR VERHAALSERVICE
ÉÉN OVERZICHT VAN AL UW VERZEKERINGEN
COMBINATIE VAN DE BESTE VERZEKERINGEN
ALLEEN VERZEKERD WAT NODIG IS & GEEN DUBBELE BIJKOMENDE KOSTEN

Stel uw A t/m Z Pakket Privé samen en sluit deze gelijk online af.

.

A t/m Z Verzekeringspakket
Aantal stemmen: 1 Gemiddelde score: 1

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.