Zakelijke hypotheek voor financiering bedrijfspand of commercieel vastgoed

Zakelijke hypotheken: meer mogelijk met FDC

Wilt u geld lenen voor de aankoop of verbouwing van een bedrijfspand of wilt u investeren in vastgoed en onroerend goed aanschaffen voor commerciële verhuur?  Een zakelijke hypotheek is de passende oplossing.

Veel banken stellen strenge eisen aan de financiering van zakelijk vastgoed. Bijvoorbeeld een maximale financiering van 60% van de waarde in verhuurde staat. Of u krijgt als ondernemer geen financiering, omdat uw bedrijfscijfers volgens de bank niet toereikend zijn.

Advies op maat

Bij FDC kijken we met u wat de beste financiering is voor uw project. Dat kan een bancaire oplossing zijn, maar dat kan ook via FDC FUNDING, ons crowdfunding platform voor zakelijke hypotheken. Voor verschillende types onroerend goed, de zgn. asset classes, helpen wij u aan de juiste vastgoedhypotheek. Bedrijfspand, kantoorpand, winkelpand, woon- winkel, woningverhuur of projectontwikkeling. Naast de inkomsten is de maximale leensom afhankelijk van het soort onderpand. De verstrekkingsnorm kan oplopen tot 85% van de waarde van het onroerend goed.

Een zakelijke hypotheek sluit u af als ondernemer of als particuliere vastgoedondernemer. Er wordt bij een zakelijke hypotheek niet alleen naar het bedrijfsresultaat gekeken maar  ook de huurinkomsten spelen een belangrijke rol.

Ons belang bij het adviseren van de beste vastgoedhypotheek, is uw belang. We zijn geheel onafhankelijke en werken samen met gespecialiseerde partners op het gebied van zakelijk vastgoed:

– Zakelijk vastgoed makelaar,  gespecialiseerd in aankoop verkoop en verhuur.
– Taxateur op gebied van zakelijke markt
– Verzekeringsexpert risicomanagement en bedrijfsverzekeringen
– Notaris & fiscalist; full service diverse (rechts) gebieden

FDC borgt hiermee zekerheid. Niet alleen zekerheid in de vorm van de hypotheek en andere zekerheden maar ook zekerheid in de vorm van een zorgvuldig traject tijdens uw financieringsaanvraag.

Onze vastgoedfinancieringsspecialisten helpen u graag verder aan een passend advies en een lening op maat. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en vrijblijvend. Daarna maken we afspraken met u over hoe we u gaan helpen en welke kosten dat met zich meebrengt

Wilt u nu al weten of FDC FUNDING bij u past doe dan hier de QUICKSCAN.

 

Hoe werkt geld lenen via FDC FUNDING?
U wilt een pand aankopen om te verhuren of een bedrijfspand kopen. Onze vastgoedfinancieringspecialist doet een eerste beoordeling in de vorm van een haalbaarheidstoets. Is de uitkomst positief dan wordt de aanvraag vastgoedhypotheek vervolgd en klaargemaakt voor de beoordeling door een riskmanager. Na goedkeuring werkt u samen met de adviseur de pitch uit van uw financieringsaanvraag zodat deze geplaatst kan worden op het platform. De investeringscampagne is hiermee gestart!  U betaalt in maandelijkse termijnen rente (en/of aflossing) aan de investeerders. Afspraken die u vooraf maakt met de vastgoedfinancieringsspecialist.

Lees hier alles over FDC FUNDING.

 

Zakelijke hypotheek voor financiering bedrijfspand of commercieel vastgoed
Aantal stemmen: 8 Gemiddelde score: 4.8

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Steven Morenc FFP

Steven Morenc FFP

088 020 4520

Steven is gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP) en heeft als specialisatie zakelijke vastgoedfinancieringen en estate planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.