Hypotheek berekenen

hypotheek berekenenVoor een goede hypotheek zult u waarschijnlijk wel op zoek gaan naar een hypotheekadviseur. Toch wilt u alvast zelf uw hypotheek berekenen, als indicatie. Graag stellen wij u in staat zelf een berekening te maken. Hierover kunnen wij op een later moment een gedegen advies geven.

Hypotheek berekenen kunt u zelf

Hieronder hebben we een aantal hypotheek berekeningen staan die u kunt kiezen. Kies de berekening die voor uw situatie past, en begin met rekenen. Zo krijgt u een beeld van wat er voor u mogelijk is. Let er wel op dat dit een indicatie is. Voor een uitgebreid en specifiek advies kunt u het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs.

1. Hypotheek oversluiten

Doe de hypotheekcheck en binnen enkele minuten weet u of u kunt besparen op uw hypotheek door uw hypotheek over te sluiten.

2. Bereken maximale hypotheek en netto maandlasten

U wilt weten hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Dat hangt van een aantal factoren af. Lees meer over hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Of start direct met uw maximale hypotheek berekenen, inclusief uw netto maandlasten. Binnen een paar minuten weet u grofweg waar u aan toe bent.

3. Hypotheekrente overzicht

Wilt u een overzicht van alle aanbieders op de hypotheek markt? Bekijk dan hier de meest actuele hypotheekrentes van vrijwel alle hypotheekaanbieders. Lees hier meer informatie over hypotheekrente en rentevaste periodes.

4. Bereken minimale verkoopprijs van uw woning

Heeft u een eigen huis? Tegenwoordig kiest men er vaak voor om eerst het huis te verkopen alvorens een nieuwe woning aan te kopen. Dan kan het handig zijn om te bekijken wat uw mogelijkheden zijn bij welke prijs die u voor uw woning krijgt.

Bereken voor welk bedrag u uw huidige woning moet verkopen om uw beoogde nieuwe woning te kunnen kopen.

5. Van huren naar kopen?

Bereken voor welk bedrag u een woning kunt kopen op basis van uw huidige netto huurlasten.

Afspraak maken

Heeft u uw berekening gemaakt en wilt u graag met een hypotheekadviseur om tafel? Vul dan rechts het formulier in of bel 088 – 020 4520. We helpen u graag.

 hypotheek
Hypotheek berekenen
Aantal stemmen: 19 Gemiddelde score: 2.5

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Steven Morenc FFP

Steven Morenc FFP

088 020 4520

Steven is gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP) en heeft als specialisatie zakelijke vastgoedfinancieringen en estate planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.