Hypotheekadviseur

HypotheekadviseurUw belang staat voorop

Een FDC hypotheekadviseur neemt uw persoonlijke situatie en uw wensen als uitgangspunt. En kijkt hoe uw uw wensen kunnen worden gerealiseerd op een financieel gezonde manier. Ons doel is u te begeleiden bij het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van financiële gezondheid.

Onafhankelijke hypotheekadviseur

U kunt ons zien als uw financiële huisarts. Onze FDC adviseurs zijn onafhankelijk en gaan samen met u voor het beste resultaat. Een hypotheek met een lage rente en goede voorwaarden. Nu en ook tijdens de looptijd van uw hypotheek. Bij veranderende situaties staan wij ook voor u klaar.

Wij staan voor:

  • Persoonlijk
  • Transparant
  • Volledig onafhankelijk
  • Toegankelijk servicemodel
  • Externe kwaliteitstoetsing
  • Lange termijn relatie met u

Lees meer over onze dienstverlening en tarieven

Graag nodigen wij u uit om het verschil te ervaren tussen het verkopen van financiële producten of het samen inkopen hiervan.

Hypotheekadviseur bij u thuis?

Wilt u graag een afspraak met een FDC adviseur maar staat uw regio er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in en dan komt een FDC adviseur bij u thuis op afspraak. Onze adviseurs staan graag voor u klaar.

Wilt u ook uw verzekeringen in orde maken?

Vaak is een moment dat u een nieuwe hypotheek nodig heeft, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen of u wilt uw huidige hypotheek oversluiten, ook een goed moment om eens te kijken naar uw verzekeringen. Dat kunnen wij eenvoudig voor u regelen. Met ons A t/m Z pakket kunt u uw verzekeringen in 1 handig pakket onderbrengen, met aantrekkelijke kortingen. Lees meer over het A t/m Z pakket.

Hypotheekadviseur
Aantal stemmen: 21 Gemiddelde score: 2.7

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Steven Morenc FFP

Steven Morenc FFP

088 020 4520

Steven is gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP) en heeft als specialisatie zakelijke vastgoedfinancieringen en estate planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.