Mijn Situatie

Levensveranderingen

Financiële producten horen bij uw persoonlijke situatie, daar zijn ze op afgestemd. En als uw situatie verandert, dan veranderen uw financiële producten vaak mee. De belangrijkste financiële beslissingen worden genomen bij levensveranderingen. Dit zijn veranderingen in uw leven zoals studeren, een eerste baan, samenwonen, een huis kopen, een kind krijgen, ontslag, echtscheiding, pensionering.

Dit soort levensveranderingen zijn de momenten om stil te staan bij uw financiële zaken. Bij elke grote verandering in uw leven kan het zijn dat uw financiële producten niet meer aansluiten bij uw nieuwe situatie. Uw verzekeringen, (veranderingen in) uw inkomen, uw woning, belastingen of pensioen.

Wat is uw situatie?

Voor een aantal levensveranderingen hebben wij een checklist opgesteld die u kunt gebruiken als handvat voor uw financiële en juridische zaken. Welke invloed heeft uw nieuwe situatie op de financiële producten die u heeft lopen?

Checklist voor levensveranderingen

Trouwen

Huis kopen

Gezinsuitbreiding

Ontslag

Uit elkaar / echtscheiding

Financieel advies nodig voor uw situatie?

Voor de meeste grote veranderingen in uw leven heeft u aan een checklist echter niet genoeg. Als er grotere aanpassingen gedaan moeten worden om uw financiële producten aan uw nieuwe situatie aan te passen, neem dan een adviseur in de arm. Onze financieel planners helpen u graag met een gedegen advies.

Onze adviseurs helpen u graag in alle situaties de juiste financiële beslissingen te nemen. FDC werkt met gecertificeerde financieel planners en hypotheekadviseurs door het hele land.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverleningsdocumenten.

Wat moet u regelen bij uw levensverandering? Doe de test!

Met onze levensveranderingen test ontdekt u zelf welke impact uw nieuwe situatie heeft of kan hebben op uw financiële producten. Doe onze levensveranderingen test en u ontvangt van ons alle checklists die van toepassing zijn op uw situatie. Het kost u 5 minuten en levert u een helder overzicht op van welke acties u  moet ondernemen.

Doe de financiële test bij levensveranderingen

Mijn Situatie
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.