Mijn Situatie

Levensveranderingen

Financiële producten horen bij uw persoonlijke situatie, daar zijn ze op afgestemd. En als uw situatie verandert, dan veranderen uw financiële producten vaak mee. De belangrijkste financiële beslissingen worden genomen bij levensveranderingen. Dit zijn veranderingen in uw leven zoals studeren, een eerste baan, samenwonen, een huis kopen, een kind krijgen, ontslag, echtscheiding, pensionering.

Dit soort levensveranderingen zijn de momenten om stil te staan bij uw financiële zaken. Bij elke grote verandering in uw leven kan het zijn dat uw financiële producten niet meer aansluiten bij uw nieuwe situatie. Uw verzekeringen, (veranderingen in) uw inkomen, uw woning, belastingen of pensioen.

Wat is uw situatie?

Voor een aantal levensveranderingen hebben wij een checklist opgesteld die u kunt gebruiken als handvat voor uw financiële en juridische zaken. Welke invloed heeft uw nieuwe situatie op de financiële producten die u heeft lopen?

Checklist voor levensveranderingen

Trouwen

Huis kopen

Gezinsuitbreiding

Ontslag

Uit elkaar / echtscheiding

Financieel advies nodig voor uw situatie?

Voor de meeste grote veranderingen in uw leven heeft u aan een checklist echter niet genoeg. Als er grotere aanpassingen gedaan moeten worden om uw financiële producten aan uw nieuwe situatie aan te passen, neem dan een adviseur in de arm. Onze financieel planners helpen u graag met een gedegen advies.

Onze adviseurs helpen u graag in alle situaties de juiste financiële beslissingen te nemen. FDC werkt met gecertificeerde financieel planners en hypotheekadviseurs door het hele land.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverleningsdocumenten.

Wat moet u regelen bij uw levensverandering? Doe de test!

Met onze levensveranderingen test ontdekt u zelf welke impact uw nieuwe situatie heeft of kan hebben op uw financiële producten. Doe onze levensveranderingen test en u ontvangt van ons alle checklists die van toepassing zijn op uw situatie. Het kost u 5 minuten en levert u een helder overzicht op van welke acties u  moet ondernemen.

Doe de financiële test bij levensveranderingen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

fdcadviseur

fdcadviseur

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.