Pensioen

Een onbezorgd pensioen, daar moet u nu iets voor doen

Eindelijk eens die cruise maken als u met pensioen gaat, een camper kopen of een huis in Frankrijk zoeken? Daar is geld voor nodig. Hoewel een AOW-uitkering voor de meeste Nederlanders vanaf hun zevenenzestigste weggelegd is, is dit bedrag vaak niet toereikend. Wilt u na uw pensionering uw huidige levensstandaard kunnen voortzetten, dan is een goede pensioenvoorziening hard nodig.

U kunt uw inkomen voor de toekomst onderbrengen bij een verzekeringsmaatschappij. Maar u kunt ook zelf sparen of beleggen om een kapitaal op te bouwen waaraan u straks een inkomen ontleent. Of u kiest voor een combinatie van die twee mogelijkheden? Eén ding is duidelijk: hoe eerder u begint, des te aantrekkelijker het resultaat. Om tot een goede beslissing te komen is een inventarisatie van uw huidige inkomen en uw uiteindelijke wensen van groot belang.

Pensioenadvies

Een goed pensioen is maatwerk, waarbij uw persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen een grote rol spelen. Iedere situatie is immers uniek. De beste oplossing voor u dus ook.

Zet nu de juiste stap en overleg eens met een pensioenadviseur. Wij kunnen u helpen aan een pensioenadviseur die u alles kan vertellen over AOW, lijfrentes en alles wat verder komt kijken bij een pensioenvoorziening. Dit doen wij met een samenwerkingspartner.

Alvast zelf inzicht krijgen in uw pensioen? Ga naar www.mijnpensioenoverzicht.nl

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverleningsdocumenten.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

fdcadviseur

fdcadviseur

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.