Hypotheek afsluiten

hypotheek afsluitenU wilt een hypotheek afsluiten. Waar moet u beginnen? De reden dat u een hypotheek nodig heeft kan zijn dat u een woning op het oog heeft of al heeft gekocht. Maar het kan ook zijn dat u al een hypotheek heeft die u wilt oversluiten.

Wat komt er allemaal kijken bij hypotheek afsluiten?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Allereerst wilt u weten wat uw maximale hypotheek is. Dat hangt van een aantal factoren af. Wij helpen u graag met een gespecificeerde berekening, maar u kunt alvast zelf een berekening doen, zodat u al een grove inschatting heeft hoeveel hypotheek voor u mogelijk is. Lees meer over welke zaken uw maximale hypotheek beinvloeden en bereken alvast zelf hoeveel hypotheek u kunt krijgen.

HOEVEEL HYPOTHEEK KAN IK KRIJGEN 

Hypotheekrente

Het grootste bestanddeel van uw maandelijkse kosten aan hypotheek betreft de hypotheekrente. De hoogte van de hypotheekrente bepaalt dus voor een groot deel hoeveel u per maand betaalt. Bekijk hier de actuele hypotheekrente tarieven

ACTUELE HYPOTHEEKRENTE TARIEVEN 

Wat voor hypotheek heb ik nodig?

Voor het kiezen van de juiste hypotheek kunt u hypotheekadvies inwinnen. Uw FDC hypotheekadviseur doorloopt met u 5 stappen naar de juiste hypotheek:

  1. Inventarisatie
  2. Hypotheek analyse
  3. Hypotheekadvies
  4. Hypotheekofferte
  5. Hypotheek afsluiten

En als de hypotheek is afgesloten zorgen we ervoor dat uw hypotheek ook in de toekomst blijft aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Soms zijn er levensveranderingen die er voor zorgen dat uw hypotheek en andere financiële producten aanpassingen nodig hebben. Hypotheek onderhoud vinden wij daarom heel belangrijk.

Lees meer over hypotheekadvies en onze werkwijze en dienstverlening. Dan weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

MAAK EEN AFSPRAAK 

Bijzondere hypotheeksituaties

Lang niet alle hypotheken zijn recht-toe-recht-aan. Sterker nog, bijna iedere hypotheek is anders. Daarnaast zijn er een aantal bijzondere hypotheeksituaties die speciale aandacht vereisen.

Bijvoorbeeld als u een bijzondere inkomens situatie heeft, zoals inkomen uit het buitenland, of inkomen uit uw eigen onderneming, of als u een tijdelijk contract hebt. Of als uw familie u wilt helpen bij uw hypotheek.

Lees meer over bijzondere hypotheeksituaties

Hypotheek afsluiten tips

Verder hebben wij een aantal handige blogs en pagina’s voor u op een rijtje gezet boordevol tips over hypotheek afsluiten:

Zelf alvast beginnen met hypotheek berekenen
Welke levensveranderingen hebben invloed op uw hypotheek?

Veelgestelde vragen over hypotheken

Hypotheek afsluiten
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Steven Morenc FFP

Steven Morenc FFP

088 020 4520

Steven is gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP) en heeft als specialisatie zakelijke vastgoedfinancieringen en estate planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.