Goedkoopste hypotheekrente nu nog, de rente stijgt!

Ga nu voor de goedkoopste hypotheekrente, de rente gaat omhoog!

Igoedkoopste hypotheekrenten de afgelopen jaren zijn de hypotheekrentes alleen maar gedaald. In de afgelopen 3 jaar is de hypotheekrente bijna continu op een historisch laagtepunt geweest, met een goedkoopste hypotheekrente van minder dan 2%. Een rentestijging kon niet uitblijven. Door de wereldwijde politieke onzekerheid van dit moment is de rente op de markt nu gestegen. Tijd voor actie dus als u nog gebruik wilt maken van de lage rentestanden.

Laagste hypotheekrente 10 jaar vast

De laagste hypotheekrente voor 10 jaar vast op dit moment is 1,39 procent. De laatste dagen zijn er echter al meerdere geldverstrekkers geweest die hun lange rentes hebben verhoogd. Vooral bij rentevaste periodes van 8 jaar en langer zien we een opwaartse trend.

Hypotheek oversluiten

Wilt u erbij zijn en gebruik maken van de laagste hypotheekrente die er ooit is geweest? Dan is nu het moment om uw hypotheek over te sluiten.

Als u een hypotheek heeft met een hypotheekrente die binnen nu en 3 jaar af loopt, dan is het absoluut de moeite waard om te onderzoeken of uw hypotheek oversluiten zinvol is. We vergelijken voor u alle hypotheken op de markt en berekenen uw maandlasten op basis van de huidige rente tarieven. Voor veel mensen hebben we inmiddels al duizenden euro’s per jaar kunnen besparen.

Lees meer over hypotheek oversluiten en waar u op moet letten.

Boete hypotheek

Voor het oversluiten van een hypotheek wordt door uw huidige bank meestal een boete in rekening gebracht. Bij oversluiten analyseren wij dit voor u, en maken een afweging of lagere maandlasten afwegen tegen de boete. In de meeste gevallen wordt de boete binnen een paar jaar terugverdiend. Zeker als uw rentevaste periode binnen nu en 3 jaar afloopt.

Welke hypotheekvorm heeft u?

Is oversluiten altijd een goed idee bij deze goedkope hypotheekrentes of hangt dat ook nog af van uw hypotheekvorm? Die vraag krijgen we regelmatig. Een spaarhypotheek is bijvoorbeeld lang niet altijd gunstig om over te sluiten. Zo zijn er meer hypotheekvormen waar het niet alleen om de hypotheekrente gaat, maar ook andere factoren een rol spelen.

Wij vergelijken voor u

Een vergelijking laten doen is toch de moeite waard, zodat u kunt zien wat het voor uw maandlasten betekent om uw hypotheek af te sluiten tegen de goedkoopste hypotheekrente voor uw situatie.

Onze hypotheekadviseurs en financieel planners kijken naar uw persoonlijke wensen en situatie en beoordelen welke hypotheek en rentevaste periode daar het beste bij past. Natuurlijk vergelijken wij de hypotheekrentes en zoeken wij naar de goedkoopste hypotheekrente die voor u beschikbaar is.

Wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs? Vul dan het formulier in rechts op deze pagina, of bel 088 – 0204520.

Goedkoopste hypotheekrente nu nog, de rente stijgt!
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.