Bootverzekering

Waarom moet ik mijn boot verzekeren?

Heeft u een eigen boot? Verzeker deze dan met een bootverzekering. Een boot geeft u een heerlijk, vrij gevoel. Weg uit de dagelijkse drukte, lekker de plassen of de zee op. Een bootverzekering is officieel niet verplicht, maar mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan zit u goed met een bootverzekering. Bij FDC Financieel Planners & Adviseurs bent u daarvoor aan het juiste adres.

Wat is gedekt in mijn bootverzekering?

Wat voor boot u ook heeft, verzekeren doet u bij FDC Financieel Planners & Adviseurs. Met onze bootverzekering kunt u uw zeil- of motorjacht, sloep of speedboot of  ander type boot verzekeren tegen vrijwel alle risico’s. U kunt kiezen uit verschillende dekkingen, zodat u altijd een verzekering op maat hebt. Het vaargebied is standaard Europa; voor alleen Nederland geldt een korting van 10% op de premie van uw bootverzekering.

Dekkingsmogelijkheden:

  • Aansprakelijkheidsverzekering: hiermee verzekert u zich tegen schade die u met uw boot aanbrengt aan derden.
  • Brandverzekering
  • Uitgebreide verzekering: geeft vergoedingen op schade aan de inboedel en de boot. Ook deelname aan wedstrijden, vervangend vakantieverblijf, vaartuigenhulp en zekerheidstelling zijn gedekt.

Wat kost een bootverzekering?

Omdat geen boot hetzelfde is, is een premieberekening voor een bootverzekering maatwerk. Voor de meeste boten kunnen wij binnen ons A t/m Z Verzekeringspakket online een passende bootverzekering aanbieden. Mocht u geen resultaat krijgen na het invoeren van uw bootgegevens, neem dan voor meer informatie en een maatwerk-offerte contact op met onze verzekeringsspecialisten.

Uw A t/m Z Pakket

Uw bootverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen, bijvoorbeeld uw autoverzekering, voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

 

Bootverzekering
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Alison Wester

Alison Wester

088 - 020 4520

Alison Wester is sinds 1997 werkzaam in de financiële
dienstverlening. Ze is haar carrière begonnen bij de Rabobank en vervolgens bij Welten Groep. Na de Welten Groep keerde zij weer terug naar Rabobank. Vanaf juli 2004 is zij werkzaam bij FDC.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *