Wanneer wordt mijn verzekeringspremie geïncasseerd?

De eerste incasso door Het Nederlands Volmachtbedrijf is binnen 3 dagen vanaf het moment dat uw verzekeringsaanvraag is goedgekeurd. Daarna incasseert Het Nederlands Volmachtbedrijf uw verzekeringspremie altijd op de 27e of 28e van elke maand. U betaalt steeds voor de maand die komen gaat.

BELANGRIJK: eerste incasso wijkt af van reguliere premie

De eerste incasso van uw verzekeringspremie is altijd hoger dan die van andere maanden. Hierbij tellen namelijk de verzekerde dagen van deze maand én de volledige komende maand. En de eenmalige administratiekosten worden afgerekend.

1e incassobedrag = premie over de verzekerde dagen van deze maand + 1 volle maand premie voor de komende maand + (eventueel) eenmalige administratiekosten

Het kan het dus zijn dat uw 1e incasso bijna 2 volle maandpremies bedraagt. Houd hier rekening mee.

Betaal uw verzekeringspremie op tijd

Bij uw verzekering hoort automatisch incasso. Zorg er alstublieft voor dat uw rekening niet geblokkeerd is en er voldoende saldo opstaat om de eerste incasso van uw verzekeringspremie te doen. Als wij niet kunnen incasseren, dan bent u namelijk ook niet verzekerd en riskeert u een boete van het RDW (als het een autoverzekering betreft).

Wanneer wordt mijn verzekeringspremie geïncasseerd?
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Alison Wester

Alison Wester

088 - 020 4520

Alison Wester is sinds 1997 werkzaam in de financiële
dienstverlening. Ze is haar carrière begonnen bij de Rabobank en vervolgens bij Welten Groep. Na de Welten Groep keerde zij weer terug naar Rabobank. Vanaf juli 2004 is zij werkzaam bij FDC.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *