Onze hypotheekadviseurs staan voor u klaar

Onze FDC hypotheekadviseurs en financieel planners bieden u de financiële begeleiding die u nodig heeft om uw wensen, dromen en doelen te realiseren.

Kies uw dienstverlening op maat:

Onafhankelijke hypotheekadviseur

Bent u op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur die u kan voorzien van een goed hypotheekadvies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs kunnen u helpen met het vinden van de perfecte hypotheek voor uw situatie. U kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies op afstand, bij u thuis of bij één van onze kantoren.

1. Hypotheekadviseur op afstand

Met begeleiding op afstand en contact via e-mail of Skype met een FDC adviseur  regelt u een goedkope hypotheek. U heeft ervaring met hypotheken en heeft een eenvoudige hypotheekvraag.

2. Hypotheekadviseur op locatie

Een lokale hypotheekadviseur komt bij u thuis langs, of u komt op een nabijgelegen hypotheekadvies kantoor. De onafhankelijke hypotheekadviseur begeleidt u gedurende het hele hypotheektraject.

3. Online Hypotheek

Regel zelf uw hypotheek online, zonder tussenkomst van een adviseur. U kent het klappen van de zweep en weet precies wat u wilt.

FDC Financieel Planner op kantoor

Een FDC financieel planner bekijkt samen met u uw korte en lange termijn wensen en doelen en maakt samen met u een financieel plan. De hypotheek is onderdeel van een totaaladvies voor uw financiële situatie nu en in de toekomst.

Vacature:

Kom jij ons team versterken? We zijn op dit moment op zoek naar een relatiemanager / hypotheekadviseur voor locatie FDC Amsterdam

Onze hypotheekadviseurs staan voor u klaar
Aantal stemmen: 1 Gemiddelde score: 5

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Ron Schulte Fischedick

088 - 020 4525

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.