Vacature relatiemanager

Vacature Relatiemanager / Hypotheekadviseur
32-40 uur per week

FDC Financieel Planners & Adviseurs

Heb jij hart voor klanten en een hoofd voor goed advies? Ben je servicegericht en nauwkeurig? Denk je in mogelijkheden en ga je proactief te werk? Lees dan verder!

Als Relatiemanager ben je het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de bestaande relaties van FDC. Je hebt overzicht en werkt planmatig aan het vormgeven van structureel klantbeheer. Je signaleert kansen en verbeteringen voor de klant en brengt de mogelijkheden in kaart.  Denk b.v. aan het oversluiten van de hypotheek, verduurzamen van de woning of advies bij het naderen van de einde rentevast periode

Je geeft deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Waar nodig ben je de spin in het web en schakel je met onze samenwerkende partners of collega’s. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

Je doet dit in een moderne organisatie waar Ontwikkelen, Samenwerken en Loyaliteit met hoofdletters geschreven worden. FDC heeft een visie, is flexibel en groeit mee met de ontwikkelingen in de markt.

FDC is opgericht in 1973 en heeft ruime ervaring in het adviseren en bemiddelen van particuliere woninghypotheken en verhuurhypotheken. Daarnaast is FDC actief op de zakelijke vastgoedmarkt en adviseert de klant als het gaat om zijn toekomstige financiële planning.

Bij ons zusterbedrijf Lancyr kan de klant terecht voor het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Door het gezamenlijke dienstenaanbod zijn wij in staat de klant op een breed vlak te adviseren en te ontzorgen. Op die manier bouwen we aan een langdurige relatie met de klant. Een werkwijze waar jij een belangrijke rol in krijgt!

Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers. De ideale kandidaat is fair, zelfbewust en ondernemend. Ook houdt je van mensen verbinden en is netwerken je tweede natuur.

De volgende eigenschappen passen bij jou:

  • Hart voor klanten, hoofd voor goed advies
  • Service gericht en nauwkeurig
  • Denkt in mogelijkheden
  • Proactief
  • Online advisering vind je geen probleem
  • Primaire standplaats Amsterdam met toegang tot andere locaties.
  • Vanuit huis werken mogelijk

Kennis:

  • In bezit van WFT Hypothecair Krediet
  • WFT inkomen is een pre
  • Kennis van Accelerate, Findesk, Excel en Word is een pre

Wil je meer weten of solliciteren?

Stuur jouw C.V. inclusief motivatiebrief per mail naar Jacqueline ten Wolde; jacquelinetenwolde@fdc.nl

 

 

 

Vacature relatiemanager
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.