Aanvullende Zorgverzekeringen bij Lancyr

Aanvullende verzekering voor uw Lancyr Zorgverzekering

Wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan? Kies dan voor een aanvullende verzekering. U heeft bij Lancyr de keuze uit 6 aanvullende pakketten. De Delta Lloyd Start, Extra, Compleet, Comfort, Top en Zilver. Wat wordt er precies verzekerd in deze aanvullende pakketten? Een uitgebreid overzicht vindt u in het vergoedingenoverzicht.

Bij Lancyr heeft u al een aanvullende verzekering vanaf € 12,41!

Aanvullende Tandartsverzekeringen

Tandheelkundige zorg, orthodontie en mondhygiëne voor kinderen en jongeren tot 18 jaar zitten in het basispakket. Voor volwassenen wordt een kunstgebit ook grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Wie meer wil, kan de TandenGaaf-module erbij nemen. De vergoeding kan tot 100 procent van alle kosten tot het verzekerde bedrag. Het verzekerde bedrag kan 250, 500, 1000, 1500 euro zijn. Tips:

  • Vraag eerst een offerte van de behandeling. Is een behandeling duurder dan 150 euro? Dan is uw zorgverlener zelfs verplicht u eerst een offerte te geven. Ook moet uw zorgverlener de prijzen ergens vermelden in zijn praktijk en op zijn website.
  • Houd er rekening mee dat u een maximale vergoeding hebt binnen uw tandartsverzekering. Meer dan dat vergoeden wij nooit.

Bij Lancyr heeft u al een tandartsverzekering vanaf € 15,22 !

De premie van een Aanvullende Zorgverzekering en/of Tandartsverzekering berekenen?

Bereken uw premie en sluit uw Lancyr Zorgverzekering direct af

zorgverzekering

 

 

 

 

We hebben de vergoedingen van de aanvullende pakketten overzichtelijk voor u op een rijtje gezet in een vergoedingenoverzicht.

Aanvullende Zorgverzekeringen bij Lancyr
Beoordeel deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *