Beleggen

Beleggen of sparen?

Een aantal jaren geleden wilde iedereen beleggen. Er werd weinig gespaard. Inmiddels maken veel meer mensen een afgewogen keuze voor hun financiële reserves. Sparen of beleggen? Met sparen heeft u de zekerheid van een rendement, maar uw rendement beperkt zich tot soms niet meer dan 1 procent.

Sparen steeds minder interessant

Als u met uw spaargeld als doel heeft dat het vermogen moet opbouwen, dan wordt sparen op een spaarrekening steeds minder interessant. Als u inflatie en vermogensbelasting mee rekent, gaat u er eerder op achteruit dan vooruit.

Verantwoord beleggen

beleggenInvesteren in beleggingen kan een interessante mogelijkheid zijn om uw vermogen extra te laten renderen. Door nu alvast goed na te denken over de termijn waarop u het bedrag in handen wilt hebben en hoeveel geld u dan nodig hebt, kunt u een beleggingsportefeuille samenstellen met een risico dat voor u aanvaardbaar is en dat u de mogelijkheid biedt op een aantrekkelijk rendement.

Persoonlijk beleggingsadvies

Voor u besluit te gaan investeren in beleggingen is het verstandig om u goed te laten informeren over de kansen en risico’s, en welke vorm van beleggen het beste bij u past.

Onze adviseurs helpen u graag met een persoonlijk beleggingsadvies.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverleningsdocumenten.

Beleggen
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Steven Morenc FFP

Steven Morenc FFP

088 020 4520

Steven is gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP) en heeft als specialisatie zakelijke vastgoedfinancieringen en estate planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.