Deskundigheid financieel adviseurs

Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies. FDC Financieel Planners & Adviseurs is aangesloten bij verschillende organisaties die van hun leden een kwaliteitsnorm eisen. Deze norm geldt zowel voor het advies, de wijze van advisering als de wijze waarop de vakkennis van de adviseurs op peil wordt gehouden.

Hieronder ziet u aan welke kwaliteitsnormen ons kantoor voldoet en over welke vakkennis/diploma’s onze adviseurs beschikken.

Gertificeerd Financieel Planner

Wilt u een financieel planner in de arm nemen, kies dan niet zomaar een adviseur maar een gecertificeerd financieel planner met het FFP-Keurmerk. Dit keurmerk van de Federatie Financieel Planners (FFP) garandeert de kwaliteit van de aangesloten planners. Zo heeft u zekerheid over de deskundigheid en objectiviteit van de adviseur die u wilt inschakelen.

Consumentenorganisaties oordelen positief over de FFP en de gecertificeerd financieel planners die hierbij zijn aangesloten. Volgens de Consumentenbond staat de FFP voor “goed financieel advies op diverse terreinen, van juridisch tot fiscaal”. De bond ziet vooral positieve verschillen ten opzichte van andere keurmerken door de persoonlijke registratie, zware examens, permanente opleidingseisen en focus op praktijkervaring.

Website: www.ffp.nl

Erkend Hypotheek Adviseur

Bij ons kantoor zijn Erkend Hypotheekadviseurs werkzaam.

De erkenning van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs is een kwaliteitslabel voor hypotheekadviseurs. De hypotheekadviseurs die dit label mogen voeren, hebben de SEH laten zien dat zij deskundig en ervaren zijn in het geven van hypotheekadvies.

Om Erkend Hypotheekadviseur te worden, moeten hypotheekadviseurs een examen bij de SEH afleggen. In dit examen worden de vakgebieden Belastingen, Recht, Verzekeringen, Toekomstvoorzieningen en Financieringen uitgediept.

Om Erkend Hypotheekadviseur te blijven moet de adviseur jaarlijks Permanente Educatie (PE) volgen.

Website: www.erkendhypotheekadviseur.nl

Bekijk het overzicht van alle financieel adviseurs bij FDC.

Deskundigheid financieel adviseurs
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.