IBAN’t u al?

Waarom IBAN?

U kent uw IBAN misschien van internationale betalingen, hierbij is het al een aantal jaren in gebruik. Op dit moment wordt IBAN geleidelijk overal in de eurozone ingevoerd, zodat we straks allemaal op dezelfde manier betalen – zowel contant als ‘digitaal’.

Wat is uw IBAN?

Iedereen heeft een IBAN, daar hoeft u niets voor te doen. U vindt uw IBAN op uw rekeningafschriften en in uw internetbankieromgeving. Of check hier uw IBAN nummer. Steeds meer bedrijven, organisaties en overheden gaan het komende jaar met IBAN werken en kunnen u om uw IBAN vragen.

Wat merkt u ervan?

U zult bij betalingen steeds vaker gevraagd worden om uw IBAN in plaats van uw rekeningnummer. Webwinkels, overschrijfkaarten en machtigingen, bankafschriften en internetbankieren – allemaal worden ze in het komende jaar aangepast om ruimte te maken voor het nieuwe nummer.

Meer informatie vindt u op www.overopiban.nl

 

IBAN’t u al?
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.