Oldtimerverzekering

Uw oldtimer goed verzekerd

Een oldtimer is een bijzonder en kostbaar bezit. Zoals uw klassieke auto zijn er soms niet veel meer te vinden. Des te belangrijker is het om uw oldtimer goed te verzekeren. Een oldtimerverzekering is eigenlijk hetzelfde als een “gewone” autoverzekering, maar dan met een lagere premie. Dat komt omdat we er vanuit gaan dat u uw oldtimer gebruikt voor de mooie dagen en gelegenheden en niet om er dagelijks mee naar uw werk te gaan. Dat u voor dagelijks gebruik een andere auto heeft is een voorwaarde van de oldtimerverzekering.

Oldtimervrijstelling motorrijtuigenbelasting

U krijgt alleen  een vrijstelling voor de motorrijtuigenbelasting als uw klassieker ouder is dan 40 jaar. ‘Jongere’ oldtimers tussen de 26 en 40 jaar oud hebben recht op het kwarttarief van de motorrijtuigenbelasting. Dat geldt alleen als de auto op benzine rijdt. Rijdt uw ‘jongere oldtimer’ op gas of diesel? Dan betaalt u sinds 1 januari 2014 het volledige tarief voor motorrijtuigenbelasting.

Uw A t/m Z Verzekeringspakket

Uw oldtimerverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten, bijvoorbeeld voor uw andere auto? Selecteer de verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Oldtimerverzekering
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.