Doorlopende reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering 365 dagen per jaar goed verzekerd

Een doorlopende reisverzekering is ideaal als u meer dan één keer per jaar een weekendje, een week of langer weg gaat. Lekker weg in eigen land, een Europese stedentrip of een wereldreis: alles is gedekt met onze reisverzekering. Ook is het verstandig en voordelig om naast een reisverzekering, een annuleringsverzekering af te sluiten. Met een Doorlopende reisverzekering bent u 365 dagen per jaar goed verzekerd: dat is alweer één aandachtspunt minder op uw actielijst voor vertrek. U kunt uw reisverzekering direct online afsluiten. Bereken uw premie, vergelijk welke voorwaarden het beste bij uw situatie en reiswensen passen en sluit direct uw doorlopende reisverzekering af.

Uw A t/m Z Pakket

Uw doorlopende reisverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Bereken uw voordeel en sluit direct uw doorlopende reisverzekering af.

Doorlopende reisverzekering
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.