Bromfietsverzekering

Uw bromfiets verzekeren

Met uw brommer of scooterverzekering goed geregeld gaat u een stuk prettiger de weg op. Een ongeluk of schade zit in een klein hoekje. Voor uw brommer is het minimaal verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Als het een keer misgaat en u heeft een schade, dan heeft u met onze bromfietsverzekering gelukkig  alles goed geregeld en krijgt u uitstekende  service bij de schade-afhandeling.

Uw bromfietsverzekering is onderdeel van het A t/m Z Pakket

Als u bij ons uw bromfietsverzekering afsluit, dan maakt de verzekering gelijk onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Dat is handig, want als u nu of in de toekomst ook andere verzekeringen voordelig wilt afsluiten, dan kunt u ze heel eenvoudig toevoegen aan uw pakket. En dat levert u een aantrekkelijke korting op. U selecteert de gewenste verzekeringen, vergelijkt het beste aanbod en voegt ze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Bromfietsverzekering afsluiten

Bromfietsverzekering
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.