Aansprakelijkheidsverzekering

Waarom een Aansprakelijkheidsverzekering?

Een Aansprakelijkheidsverzekering gebruikt u in situaties waarin ‘sorry’ zeggen niet meer voldoende is… Als uw kind een bal door de ruit van de school trapt bijvoorbeeld. Of als uw hond de pas aangelegde tuin van de buren helemaal overhoop haalt. In zulke situaties neemt onze aansprakelijkheidsverzekering u veel werk én financiële zorgen uit handen.

Met onze aansprakelijkheidsverzekering bent u in principe verzekerd voor alle schade die u, een van uw gezinsleden en / of uw huisdier onbedoeld bij een ander aanrichten. Omdat aansprakelijkheid niet altijd eenvoudig is vast te stellen, is het verstandig altijd zo snel mogelijk uw adviseur van FDC Financieel Planners & Adviseurs in te schakelen. Wij kunnen u direct van deskundig advies voorzien en het regelen van u overnemen.

Uw A t/m Z Pakket

Uw aansprakelijkheidsverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Bereken uw voordeel en sluit direct uw aansprakelijkheidsverzekering af.

Aansprakelijkheidsverzekering
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.