Franchisenemer worden?

Bent u ervan overtuigd dat het geven van een breed financieel advies in combinatie met een duurzame begeleiding van uw relaties, de basis vormt voor uw bestaansrecht in de toekomst? Dan levert een samenwerking tussen uw kantoor en FDC grote voordelen op.

FDC is een franchiseorganisatie waarin u kunt profiteren van de (schaal)voordelen die worden gerealiseerd en waarin u uw volledige zelfstandigheid en onafhankelijkheid kunt behouden.

FDC heeft 5 pijlers die centraal staan bij de dienstverlening aan de FDC kantoren, te weten:

•        Ondernemersbegeleiding

•        Unieke FDC adviesmethodiek

•        Kantoororganisatie & -efficiency

•        Gezamenlijke Marketingkracht

Deze pijlers hebben tot doel u op verschillende gebieden te ondersteunen bij het optimaliseren van uw algehele bedrijfsvoering. Tevens begeleidt het u bij het maken van de omslag naar een financieel planning kantoor, waardoor u beter in staat bent uw relaties duurzaam en compleet te bedienen

Voor informatie over andere regio’s of nadere informatie, kunt u contact opnemen met Steven Morenc. Telefoon:   (088) 0204520.

Franchisenemer worden?
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

Als financieel specialist leveren wij niet alleen maatwerk op het gebied van hypotheken. Voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij daarom veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van een objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.