Uw eigen online Financieel Totaalplan

Met uw eigen Financieel Totaalplan heeft u een begrijpelijk overzicht van al uw financiële zaken. U heeft uw financiële zaken op een rijtje. Pensioen, hypotheek, sparen & beleggen, verzekeringen en zelfs uw financiële profiel.

Belasting besparen? In uw Financieel Totaalplan wordt er altijd gerekend met de laatst bekende fiscale en sociale cijfers. Hierdoor kunt u precies zien hoeveel belasting u moet betalen.

Inloggen

Vul hieronder uw toegangsgegevens in en u krijgt direct toegang tot uw persoonlijke online Financieel Totaalplan. Hier kunt u uw huidige financiele plaatje bekijken en diverse scenario’s maken om te zien wat voor gevolgen bepaalde gebeurtenissen voor u hebben.

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?

 

Neem voor vragen of aanvullend advies over bepaalde uitkomsten contact met ons op.

Uw eigen online Financieel Totaalplan
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.