Lancyr Zorgverzekering

De Lancyr collectiviteit ‘zorgverzekering 2022’ is dé zorgverzekering voor iedereen die in Nederland woont of in Nederland loonbelasting betaalt. Het betreft de uitstekende zorgverzekering van Nationale Nederlanden met volledig vrije zorgkeuze (op basis van restitutie), mét een collectiviteitskorting wanneer u deze verzekering via ons kantoor sluit.

Lancyr is onze zustermaatschappij, waar onze verzekeringsexperts u graag verder helpen.

De meest voorkomende algemene kosten worden in de Basis Zorgverzekering vergoed, zoals ziekenhuis, huisarts en geneesmiddelen. U kunt uw verzekeringskosten verlagen door extra eigen risico te kiezen, of juist extra veiligheid kiezen met aanvullende modules.

Bereken nu uw premie

Voordelige basis zorgpremie € 130,79 netto per maand
bij eigen risico van € 385,-

Met onze collectiviteitskorting kunnen wij u de Nationale Nederlanden zorgverzekering aanbieden met een basispremie van € 130,79 per maand, bij een standaard eigen risico van € 385,-. Deze premie zakt zelfs tot € 109,96 per maand bij een eigen risico van € 885,-.
Elke € 100,- extra eigen risico dat u neemt, levert een extra voordeel van € 3,33 op uw maandpremie.

Bij uw basisverzekering krijgt u ook de gratis module ‘Fit’. Deze vergoedt bijvoorbeeld gezondheidscursussen en beweegprogramma’s voor een gezondere leefstijl. Klik hier voor het informatiedocument over dit verzekeringsproduct.

U sluit deze verzekering via Nationale Nederlanden en op de website van Nationale Nederlanden, en ontvangt hierop collectiviteitskorting van ons kantoor. Deze wordt alleen meegerekend als u via deze knop de verzekering afsluit:

Bereken nu uw premie

Wilt u eerst meer weten over deze verzekering? Bekijk de website van Nationale NederlandenVergeet dan niet om hier terug te komen voor het sluiten (via de knop hierboven), anders loopt u uw korting mis!

Met de basisverzekering bent u verzekerd voor:

 • Zorg door de huisarts;
 • Ziekenhuisopname;
 • Verpleging en persoonlijke verzorging (wijkverpleging);
 • Tandheelkunde tot 18 jaar;
 • Anticonceptie tot 21 jaar;
 • Bevalling in het ziekenhuis met medische noodzaak (100%)

Bij het afsluiten leest u via handige informatie-knoppen meer over de vergoedingen bij wel/niet gecontracteerde zorg en voor welke zorg het eigen risico wel/niet geldt.

Aanvullende dekkingen of zorgbundels – vanaf € 12,45 per maand

Wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan, of verwacht u specialistische hulp nodig te hebben? Kies dan voor een aanvullende verzekering. Bij het afsluiten van uw premie kunt u kiezen uit zorgbundels die rekening houden met uw leefstijl (Jij & Gemak, Jonge Kinderen, Pubers of Vitaal). Hiermee sluit u bijvoorbeeld fysiobehandelingen, tandheelkunde of orthodontie bij.

Maar u kunt ook kiezen Voor de pakket Start, Extra of Compleet.

Nationale Nederlanden biedt bij de premieberekening een overzichtelijke tabel om uw keuze te maken.

Aanvullende Tandartsverzekering vanaf € 16,06 per maand

Tandheelkundige zorg voor kinderen en jongeren tot 18 jaar zit voor een groot deel in het basispakket. Maar orthodontie en andere specialistische zorg niet. Voor volwassenen wordt een kunstgebit grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Wie meer dekking wil, kan de TandenGaaf-module erbij nemen.

De aanvullende verzekering TandenGaaf vergoedt 100 procent van de kosten van de tandarts, orthodontist en mondhygiënist. Denkt u hierbij aan de kosten voor preventie, controle en algemene tandheelkundige hulp, inclusief techniekkosten.

U kiest zelf welk bedrag u maximaal vergoed wilt krijgen. U kunt kiezen uit € 250,-, € 500,-, € 1.000,- of € 1.500,- per jaar.  U krijgt hier ook een gratis tand-ongevallendekking bij ten waarde van € 10.000,-.

Tips:

 • Vraag eerst een offerte van de tandartsbehandeling. Is een behandeling duurder dan 150 euro? Dan is uw zorgverlener zelfs verplicht u eerst een offerte te geven. Ook moet uw zorgverlener de prijzen ergens vermelden in zijn praktijk en op zijn website.
 • Houd er rekening mee dat u een maximale vergoeding hebt binnen uw tandartsverzekering. Meer dan dat wordt nooit vergoed.

Extra Service

Als u via ons kantoor uw zorgverzekering afsluit, geniet u dezelfde voordelen als rechtstreeks bij Nationale Nederlanden. Zoals:

 • Vrije keuze (huis)arts, specialist ziekenhuis of kliniek
 • Een internationale second opinion van Best Doctors;
 • 7 dagen per week toegang tot medische specialisten met de Gezondheidslijn en Vraag de dokter app;
 • Toegang tot de SkinVision app om plekjes op je huid te controleren;
 • Diverse kortingen op bijvoorbeeld sportscholen, brillen en lenzen.
Bereken nu uw premie

Polisvoorwaarden uitgebreid en simpel voor alle modules van de zorgverzekering 2022

Polisvoorwaarden en vergoedingenoverzicht van Nationale Nederlanden zorgverzekering

 

Lancyr Zorgverzekering
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.