Online Huishoudboekje

 Login                Registreer

Wilt u volledige grip op uw inkomsten en uitgaven?

Maak dan gratis gebruik van ViewOnCash. Het eenvoudigste en meest complete huishoudboekje van Nederland waarmee u inzicht krijgt in uw inkomsten en uitgaven. ViewOnCash verdeelt uw banktransacties automatisch onder in overzichtelijke categorieën. Zo ziet u precies waar u uw geld blijft.

Maar met ViewOnCash kunt u meer! U kunt bijvoorbeeld zelf een budget aangeven voor een categorie en uzelf vergelijken met anderen uit bijvoorbeeld dezelfde regio of van dezelfde leeftijd. Ook is het mogelijk de dagelijkse uitgaven te koppelen aan gerichte financiële planning. Zo krijgt u meer grip op uw huidige en toekomstige financiële situatie.

 

Uw voordelen

“Het belangrijkste voordeel is meer grip op uw persoonlijke financiële situatie.”

  • Gratis te gebruiken
  • Al uw bankrekeningen in één helder overzicht
  • Geen reclames of andere ongewenste boodschappen
  • De inkomsten en uitgaven vergelijken met anderen en de Nibud standaarden
  • Heldere instructievideo’s helpen u gemakkelijk op weg.
  • Uw ingevoerde data is volledig anoniem en niet toegankelijk voor derden.
  • Veilig door een beveiligde verbinding en dataopslag
  • Ongekende mogelijkheden voor een compleet financieel inzicht.

Aan de slag

ViewOnCash geeft u inzicht in uw inkomsten en uitgaven in 3 eenvoudige stappen:

 

Aanmelden is simpel. U hoeft enkel uw naam, e-mailadres en een wachtwoord in te vullen en u kunt direct aan de slag. Maak nu uw gratis account aan

 

Het is mogelijk om uw gegevens van verschillende banken en/of bankrekeningen in te laden. In het kasboek ziet u vervolgens een helder overzicht van uw bankrekeningen.

 

Ongeveer 70% van uw banktransacties worden automatisch ingedeeld in overzichtelijke categorieën van het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting). U ziet direct wat u uitgeeft aan bijvoorbeeld boodschappen, woonlasten, kleding en vrije tijd. Inkomsten en uitgaven die niet automatisch worden gecategoriseerd kunt u zelf in een categorie indelen.

Uw financiële toekomst

Met uw Financieel Totaalplan heeft u al uw financiële  zaken overzichtelijk op één plek in een goed beveiligde internetkluis. Op die manier kijkt u niet alleen naar uw huidige financiële situatie, maar ook naar uw toekomstige situatie. U voorkomt hiermee financiële verrassingen bij bijvoorbeeld werkloosheid of arbeidsongeschiktheid en bent altijd up-to-date.

Onze financieel adviseurs helpen u graag bij het opstellen van uw eigen Financieel Totaalplan.

Voor het aanbieden van ViewOnCash en Financiel Totaalplan werken wij samen met Figlo, een innovatieve en onafhankelijke softwareontwikkelaar voor financiële adviessoftware.

Online Huishoudboekje
Beoordeel deze pagina