Financieel plan

Alles goed geregeld voor nu en straks

Uw hypotheek, uw pensioenregeling, uw verzekeringen en uw spaargeld. Voor u zijn het misschien allemaal losse financiële regelingen. Maar wij als onafhankelijk financieel adviseur beschouwen uw financiën als één samenhangend geheel.

Als u bijvoorbeeld met pensioen gaat, worden uw inkomsten bepaald door uw huidige pensioenregeling. Maar dat is slechts de helft van het verhaal. Want hoeveel u nodig heeft, hangt ook af van uw hypotheeklasten, of er nog kinderen financieel afhankelijk zijn en of u gespaard of belegd heeft. En wat als u voor die tijd arbeidsongeschikt wordt? Dan ziet het financiële plaatje er weer anders uit.

In onze totaalbenadering stemmen wij uw financiele huishouding af op het realiseren van uw dromen, wensen en doelen. Dat is toch waar het uiteindelijk om gaat? Om u hierin te begeleiden werken wij volgens een financieel planningsproces en krijgt u een eigen Financieel Totaalplan.

FTP_01

 

Het fundament van uw Financieel Totaalplan bestaat uit 4 pijlers die we jaarlijks met u evalueren. Deze pijlers worden aangevuld met verschillende adviesthema’s.

Wilt u snel een totaaloverzicht van uw financiën? Bel ons dan vandaag nog om een afspraak te maken.

Financieel plan
Beoordeel deze pagina