Over ons

Voor de adviseurs van FDC Financieel Planners & Adviseurs is ùw belang het uitgangspunt. U bent immers onze opdrachtgever! In de soms complexe financiële materie zetten we alle plussen en minnen voor u op een rijtje waardoor u de juiste beslissing kunt nemen.

U kunt ons zien als uw financiële huisarts. Het doel van FDC Financieel Planners & Adviseurs is u te begeleiden bij het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van uw financiële gezondheid.

Wij staan voor:

  • Persoonlijk
  • Transparant
  • Volledig onafhankelijk
  • Toegankelijk servicemodel
  • Externe kwaliteitstoetsing
  • Lange termijn relatie met u

Graag nodigen wij u uit om het verschil te ervaren tussen het verkopen van financiële producten of het samen inkopen hiervan.

AFM & Kifid
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12070826. Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer: 300009741.

Wet op het financieel toezicht (Wft)
De Wft is op 1 januari 2007 inwerking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiële sector in Nederland. In de dienstenwijzer vindt u de werkwijze van FDC Financiele Gids. Op grond van deze wet zijn wij ook verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening het Dienstverleningsdocument (DVD) te verstrekken. Deze documenten kunt u hieronder downloaden:

Dienstverleningsdocument Hypotheek
Dienstverleningsdocument Risico’s afdekken
Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen

Over ons
Beoordeel deze pagina