RE/MAX en FDC

Beste RE/MAX’er,

Je klanten helpen hun droomhuis te vinden is jouw vak, de beste hypotheek daarbij vinden is ons vak.

Wie is FDC?

Objectief, deskundig, integer en persoonlijk zijn de kernbegrippen van een van de oudste adviesketens in Nederland. Sinds 1973 vormt gespecialiseerde ervaring de basis voor gedegen advies. Door de centrale inkoop voor onze kantoren kunnen wij goede afspraken maken met vrijwel alle geldverstrekkers. U krijgt bij ons dus zeer scherpe aanbiedingen. Wij zijn aan geen enkele bank of financiële instelling verbonden en kunnen u dus volledig objectief adviseren.

Onze filosofie

Dromen is mooi en gratis bovendien. Maar zodra ze op plannen gaan lijken, wordt het ernst. Dan worden de wensen geïnventariseerd, de mogelijkheden afgetast en de grenzen verkend. Want een droom realiseren is belangrijk, maar niet ten koste van alles. Dus zoek je naar de balans tussen lenen, sparen en spenderen. Tussen zorgeloosheid en zekerheid. Voor nu en voor straks, voor jezelf en voor degenen met wie je samenleeft. Want wie zijn zaken financieel goed geregeld heeft, slaapt een stuk rustiger.

Daarom is het advies van FDC altijd gebaseerd op de balans tussen de mens, z’n wens en z’n grens.

Waarom samenwerken met FDC?

De adviseurs van FDC bieden op een realistische manier advies aan klanten. Een realistisch advies dat zorgt voor een perfecte balans tussen lenen, sparen en spenderen.

De inhoud van de samenwerking is dat de FDC adviseur de klanten RE/MAX vooraf screent en voorlichting geeft. De screening houdt in dat er rekening wordt gehouden met een conservatieve rente (niet de marktrente). Vervolgens wordt er een lastenberekening naar de klant gestuurd die in een vervolgtraject met ze wordt doornemen. De eerste afspraak is kosteloos, tijdens dat gesprek vind de kennismaking en inventarisatie plaats.

De opbrengst voor de Broker Owner is 12,5% van onze bruto fee -/- € 250,- (incl. BTW) voor de aanbrengende makelaar.

Op dit moment werkt FDC al samen met RE/MAX in de volgende steden:

  • Amsterdam (RE/MAX PRO)
  • Haarlem (RE/MAX Multi Makelaars)
  • Hoofddorp

Wil je meer weten over de mogelijkheden om met ons te gaan samenwerken?

Neem dan contact op met Jeroen Egbers via mail jeroenegbers@fdc.nl of telefonisch op 06-15013645

RE/MAX en FDC
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Jeroen Egbers

Jeroen Egbers

06 15013645

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.