KPN Alarmdoormelding stopt. U bent niet meer verzekerd.

KPN stopt eind 2014 met de alarmdoormelding voor bedrijven via ISDN. Maakt uw onderneming gebruik van deze dienst, kom dan snel in actie. Doet u niets, dan wordt een inbraakmelding mogelijk niet doorgegeven aan de alarmcentrale. En geen goede doormelding, betekent geen verzekeringsdekking!

Jarenlang was er wel behoefte aan alarmdoormelding via internet, maar was deze onbetrouwbaar met uitzondering van de KPN alarmdoormelding via ISDN. Tegenwoordig zijn er goede normen afgesproken en is er een goede indeling van risicoklassen voor alarmsystemen. Daarom mag u nu wisselen van alarmsysteem zonder toestemming van de verzekeraar.

Kom snel in actie, voor uw verzekeringsdekking vervalt.

Vanaf januari 2015 stopt KPN definitief met “DigiAccess Alarm”. De dienst rondom de inbraakalarmsystemen. Maar al sinds deze zomer krijgt de dienst geen technische ondersteuning meer. Dat kan betekenen dat bij een inbraak nu al geen melding wordt gedaan bij de alarmcentrale! Met alle gevolgen van dien, want geen goede doormelding, betekent geen verzekeringsdekking.

U moet dus een nieuw systeem aanschaffen of dienst inschakelen. Dat kan het alternatief van KPN zelf zijn (DigiAlarm) maar ook een andere. De dienst moet in ieder geval werken volgens de eisen van de VRKI en de Europese normen. Zo moet er sprake zijn van een dubbele verbinding, zodat de melding ook doorkomt bij sabotage of storing.

Maak op tijd uw vergelijking van producten en kies verstandig. Het is dus belangrijk tijdig actie te ondernemen om niet voor vervelende verrassingen te komen staan.

 

KPN Alarmdoormelding stopt. U bent niet meer verzekerd.
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Alison Wester

Alison Wester

088 - 020 4520

Alison Wester is sinds 1997 werkzaam in de financiële
dienstverlening. Ze is haar carrière begonnen bij de Rabobank en vervolgens bij Welten Groep. Na de Welten Groep keerde zij weer terug naar Rabobank. Vanaf juli 2004 is zij werkzaam bij FDC.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 4520.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *